Chiapudding met kaneel, homemade granola en verse mango ♥
Ingrediënten
Voor de Chia pudding :
- 100 gr Chia zaadjes
- 450 ml amandelmelk
- 2-3 eetlepels Agave siroop
- Kaneel naar smaak
Voor de Granola :
- 130 gr havervlokken
- 250 gr noten naar keuze
- 50 gr gepofte quinoa
- 30 gr Chia zaadjes
- 30 gr pompoenpitten
- 30 gr gemengde zaadjes
- Enkele eetlepels Agave siroop
- 75 gr Kokosvlokken
- Kurkuma (voor de gouden kleur)
- Kaneel naar smaak
- 3 eetlepels Kokosolie
Instructies
- De chia pudding kan je best de avond voordien klaarmaken. Meng alle ingrediënten in een grote kom en zet deze een nachtje in de koelkast
- Voor de granola meng je eerst alle droge ingrediënten in een kom
- Voeg daarna de agave siroop toe en de kokosolie en meng alles goed door elkaar met een lepel
- Spreid alles uit over een bakplaat en bak de granola 10-15 minuten op 170°. Het is belangrijk dat je niet te ver weg gaat van je oven zodat het mengsel zeker niet aanbakt!
- Serveer de Chia pudding met de Granola & Smakelijk!
- De granola is ook héél lekker met een bolletje ijs trouwens!