Strawberry Daiquiri voor de zoetebekken ♥
Oh wat houd ik van cocktails! Ik moet eerlijk zeggen dat ik het vroeger veel geregelder eens dronk, tijdens die zotte ( 'zatte') studentenjaren. Misschien apprecieerde ik het ook wel niet zoals nu aangezien ze toen op feestjes vaak in plastieken bekers geserveerd werden en een ' adje ( = ad fundum) niet uitzonderlijk was.Vandaag de dag heb ik mijn cocktail graag geserveerd in een mooi glas, met veel ijs en liefst in een zuiders land 😉 Deze strawberry daiquiri is echt een héérlijk zoete cocktail die je mij elke avond mag serveren!
Ingrediënten
- 10 cl Frambozencoulis/aardbeiencoulis
- Sap van 1 limoen
- 8 cl Rum
- 5 cl bosaardbeien
- 2 eetlepels suiker
- Crushed ice
Instructies
- Meng de coulis samen met de rum en de likeur in een ruime beker of cocktail shaker
- Roer er de suiker door tot deze volledig opgelost is
- Voeg het limoensap toe en meng alles met enkele lepels crushed ice.
- Serveer met eventueel wat vers fruit en eetbare bloemetjes
- Drink er niet teveel want ik ben niet verantwoordelijk voor de gevolgen 😉