Mini quiches met appel, camembert en honing. Perfect comfortfood !
"Home-Made"Quiche. Deze mini versies kan je zowel koud als warm serveren en zijn echt heerlijk met een frisse salade( Inspiratie : Libelle Lekker)
Equipment
- Bakparels
- Quiche bakvormpjes
Ingrediënten
- 1 rol bladerdeeg
- 1 jonagold appel
- 1 stuk camembert
- 4 eieren
- 150 gr zure room
- Peper & Zout
- Honing
Instructies
- Neem je mini quiche vormpjes erbij en leg deze ondersteboven op het bladerdeeg
- Snijd met een mesje in het bladerdeeg een cirkel rond de quiche vormpjes. ( Snijd iets verder van de kant af)
- Vet de quiche vormpjes in met wat boter en druk dan het bladerdeeg goed aan
- Leg een stukje bakpapier in de vormpjes, leg hierboven wat bakparels, en zet de vormpjes in de oven voor 15 min op 180°
- Haal de vormpjes uit de oven en verwijder de bakparels en het bakpapier
- Snijd dunne sneetjes van de camembert en leg 2 sneetjes op de bodem per vormpje
- Meng dan de eieren met de zure room en kruid het mengsel goed af met peper en zout
- Giet dit nu in de vormpjes over de camembert
- Snij de appel ( met schil) in fijne schijfjes en schik deze nu bovenop het eierenmengsel
- Zet de vormpjes terug in de oven voor +/- 18 minuten op 180°
- Werk nadien af met de honing en dien op met een frisse salade!
1 Comment
Your mode of describing all in this piece of writing is
genuinely fastidious, every one be capable of easily be aware of it,
Thanks a lot https://profile.hatena.ne.jp/pub18/