Spinazie pannenkoekjes gevuld met gebakken zalm, pijnboompitten en Boursin Cousine.
Héérlijke groene pannenkoekjes met een zachte romige zalm vulling
Ingrediënten
Voor de pannenkoekjes
- 2 eieren
- handje verse basilicum
- 100 gr spinazie
- Peper & zout
- 175 gr bloem
- 350 ml melk
- 0,5 theelepel nootmuskaat
Voor de vulling
- 2 teentjes look
- 2 moten zalm
- 2 handjes verse spinazie
- 2 eetlepels Boursin Cuisine
- 1 handje pijnboompitten
Instructies
- Om de pannenkoekjes te maken doe je alle ingrediënten samen in de blender
- Zet een pan op het vuur met wat olijfolie en bak de pannenkoekjes
- Voor de vulling pers je 2 teentjes look en bakje deze kort aan in wat olijfolie
- Voeg de stukken zalm toe en bak totdat ze gaar zijn en uiteen vallen
- Prik de zalm met je vork uiteen in stukken en voeg de spinazie toe
- Als laatste voeg je de Boursin Cousine af en kruid je het geheel goed af met peper en zout
- Bak ook de pijnboompitjes kort aan in een pannetje zonder vetstof
- Leg dan de pannenkoeken op het bord, vul ze met de vulling en werk af met de pijnboompitten