- 1 rijpe avocado
- 3 eieren
- scheutje melk
- 1 rode paprika
- 150 gr gehakt
- paprikakruiden + peper & zout
- Strooikaas
- Enkele blaadjes verse spinazie
- 2 wraps
- 1 ajuin
- half teentje look
Eerst gaan we een omelet maken. Kluts de eitjes met een scheutje melk door elkaar en kruid af met peper zout.
Verhit een pan met wat olijfolie en bak een mooi goudbruine omelet
Strooi bij het bakken wat kaas over de omelet
Snipper de ajuin & de look fijn en fruit deze wat aan in een pan met wat olijfolie
Doe het gehakt erbij en bak gaar
Snijd de paprika in fijne stukjes en meng onder het gehakt
Kruid af met paprikakruiden, peper & zout naar smaak
Neem de wraps erbij en leg op elke wrap een halve omelet ( aan de linkerkant), de rechterkant houd je vrij
leg over de omelet wat blaadjes spinazie en sneetjes avocado
hierover leg je het gehaktmengsel
Vouw de wrap nu stevig op en snijd in 2. Smakelijk!