Smaakvolle gehaktballetjes in een zoete BBQ saus
Ingrediënten
Voor de balletjes :
- 800 gr gehakt
- 120 gr parmezaan (geraspt)
- 1 ei
- 100 gr Panko met paprika kruiden
- Peper & zout
- 1 handje Verse Peterselie (fijn gesneden)
- 2 geraspte teentjes look
Voor de BBQ Saus :
- 100 gr Donkerbruine suiker
- 240 ml Smokey BBQ saus (verkrijgbaar bij Delhaize)
Instructies
Eerst gaan we de balletjes maken :
- Doe alle ingrediënten in een mengkom en meng alles goed door elkaar
- Rol hier mooie balletjes van en bak deze goudbruin in de pan met wat boter
Dan de Saus :
- Voeg een beetje water in de pan toe ( 3,4 eetlepels) en voeg dan de bruine suiker toe
- Laat even koken en roer goed
- Neem de pan dan van het vuur en voeg de BBQ saus toe
- Ready to serve!