- 300 gr speculaas
- 120 gr ongezouten roomboter
- 300 gr witte chocolade
- 200 ml room
- Enkele framboosjes
Verkruimel de speculaas in de keukenmachine
Smelt de boter op een zacht vuurtje en meng dit onder het speculaas mengsel
Neem je bakvorm erbij. Het makkelijkste is als je de bodem nog bedekt met een stukje bakpapier
Stort het mengsel in je vorm en druk nu alles goed aan met de onderkant van een lepel
Zet een pannetje op het vuur met de room en laat net niet koken
Hak de witte chocolade in stukjes en leg deze nu in de room. Zet het pannetje van het vuur en wacht 5 minuten
Wanneer de chocolade gesmolten is roer je tot je een egaal mengsel krijgt.
Neem dan je bakvorm er terug bij en giet de chocolade over de speculaas bodem
Leg de frambozen direct op de zachte chocolade en zet de taart nu enkele uren in de ijskast om op te stijven
Smakelijk!