- 140 gr tomatenpuree
- 500 gr gemengd gehakt
- 100 gr zoete mais
- 3 eetlepels bruine suiker
- 2 teentjes look
- 2 rode ajuinen
- 2 zoete puntpaprika's
- 3 wraps
- 1 potje zure room
- geraspte kaas
- 1 zakje Taco Kruiden
De voorbereiding :
Snijd de rode ajuin in halve maantjes en de puntpaprika's in fijne blokjes
Pers de look en fruit deze samen met de rode ajuin aan in wat olijfolie in een ruime pan
Voeg dan het gehakt toe en bak het mooi goudbruin gaar
Voeg 3/4de van het zakje Taco kruiden toe en kruid af met peper en zout naar smaak
Voeg de puntpaprika's en de mais blokjes toe samen met de tomatenpuree
Schep de bruine suiker erdoor en voeg nadien een klein beetje water toe
Meng alles goed op een zacht vuurtje
Het maken en bakken van de wraps :
Neem een grote ovenschaal en vet deze wat in met olijfolie
Neem een wrap en beleg deze met enkele eetlepels van het gehakt mengsel. ( Zorg ervoor dat je het gehakt legt aan de linker of rechterzijde van de wrap, dus niet in het midden. Zo kan je ze makkelijker oprollen)
Leg bovenop het gehakt een lepel zure room en strooi er nog wat geraspte kaas over
Rol de wrap dicht en leg deze in de ovenschaal
Doe dit nu voor de andere wraps ook
Leg ter afwerking nog enkele lepels van het gehaktmengsel op de wraps samen met nog wat geraspte kaas
Zet ongeveer 20 minuutjes in de oven op 180°
Smakelijk!