- 3/4 stengels groene selder
- 1 appel
- 2 tomaten
- 1,5 eetlepel currykruiden (of meer naar smaak)
- scampi's
- 25 cl room
- 1 groenten bouillon blokje
- 0,5 dl water
- rijst naar keuze
Allereerst snijd je de appel en de selder in fijne blokjes
Verwijder het vruchtvlees bij de tomaten en snijd de overgebleven delen in fijne blokjes
Zet een pan op het vuur met wat olijfolie en voeg hier de fijngesneden selder en de blokjes tomaat aan toe
Roer enkele minuten goed en voeg dan het water en het bouillon blokje toe en laat inkoken
Voeg nadien pas de stukjes appel toe
Voeg dan de room toe en kruid het geheel naar smaak af met peper, zout en curry kruiden
Laat de pan op een middelmatig vuurtje staan totdat de saus ingedikt is. ( Niet te lang zodat de groentjes nog wat beet hebben)
Kook de rijst gaar zoals aangegeven op de verpakking
Bak intussen de scampi’s in wat boter en voeg deze als laatste toe aan de curry
-