Héérlijk zomers aperitiefhapje : Opgeklopte geitenkaas met ham en meloen
Dit receptje komt van @cookameal
Ingrediënten
- 150 gr geitenkaas bieslook (chavroux piramide)
- 75 gr Griekse yoghurt
- 1 theelepel honing
- Enkele uitgesneden bolletjes Galia meloen
- 4 plakjes Serranoham
- Verse Basilicum blaadjes
Instructies
- Doe de geitenkaas bieslook, Griekse yoghurt, honing en 1 eetlepel olijfolie in een keukenmachine
- Mix goed tot een romige massa
- Kruid naar smaak bij met peper en zout
- Dit kan je nu over je 4 glaasjes verdelen die je gaat serveren
- Schep per glaasje 2 meloen bolletjes uit
- Leg nu in de glaasjes een plakje Serranoham, de meloen bolletjes, en wat verse Basilicum
- Werk af met peper, zout en een heel klein beetje olijfolie