- 4 vellen Filodeeg
- 125 gr. Geitenkaas met honing (ik heb dit gekocht in de AH)
- 125 gr spekjes
- 2 stengels bieslook (in ringetjes gesneden)
- 35 gr. gesmolten boter
- Bieslook stengels
Ontdooi het filodeeg en leg de 4 vellen op elkaar
Snijd het in 4 stukken
Bak ondertussen de pijpajuin en de spekjes in wat olijfolie
Dan gaan we 1 velletje filodeeg apart nemen en dit insmeren met wat boter. Hier bovenop leg je dwars een nieuw velletje dat je opnieuw bestrijkt met boter.
Dan ga je in het midden wat geitenkaas leggen bestrooid met de spekjes en het pijpajuin
Nu vouw je alle kanten naar het midden zodat je een mooi pakketje krijgt en ga je met bieslook een knoopje hierrond maken
Bestrijk ook de buitenkant met een beetje boter
Zet ze op een stukje bakpapier op een ovenschaal en bak ze ongeveer 15 minuutjes op 180°.
Smakelijk!