Voor de romige saus :
- 1 handje Basilicum (( +/- 15 gram))
- 2 à 3 eetlepels olijfolie
- 40 gr Cashewnoten
- 3 eetlepels Parmezaan poeder
- 100 ml room
- 120 gr spinazie
- 1 avocado
De pasta :
- 300 gr verse Fusilloni (te verkrijgen bij de Delhaize)
- 1 courgette
- 2 eetlepels pesto
Afwerking :
- Zongedroogde tomaatjes
- Extra Cashewnoten
- Verse Basilicumblaadjes
Gooi alles in de hakmachine om de saus te maken. Je kan nog extra room of olijfolie toevoegen naar keuze.
Kruid goed af naar smaak met peper en zout.
Snijd de courgette in kleine stukjes en bak ze gaar in wat olijfolie, samen met de 2 eetlepels pesto.
Voeg hier de romige saus aan toe en kruid opnieuw af naar smaak.
Kook de pasta gaar en serveer direct met de saus.
Werk af met de zongedroogde tomaatjes, de verse basilicum en de gehakte cashewnoten