Toastjes met gesmolten geitenkaas, appeltjes, walnoten en honing
Oh ja hoor, weeral een aperitiefhapje! Ik nodig regelmatig vrienden en/of familie uit dus moet ik ervoor zorgen dat ik steeds weer kan uitpakken met nieuwe hapjes.Een klassieke combinatie van ingrediënten, maar daarom niet minder goed!
Equipment
- Ronde uitsteekvorm
Ingrediënten
- 6 sneetjes toastbrood
- 6 sneetjes geitenkaas
- 1 appel in fijne stukjes gesneden
- 1 handje vol walnoten grof gesneden
- 1,5 eetlepel honing
Instructies
- Steek met behulp van je vormpje 6 rondjes uit het toastbrood en 6 rondjes uit de geitenkaas
- Zet een klein pannetje op het vuur en leg hier de grof gesneden walnoten in. ( zonder vetstof)
- Voeg na 2 minuten de stukjes appel en de honing toe. Laat het geheel op het vuur staan totdat je toastjes klaar zijn
- Zet een grote pan op het vuur met wat boter. ( Roomboter smaakt hier het beste bij)
- Leg de sneetjes toastbrood in de pan en bak ze net totdat ze krokant zijn aan beide kanten
- Leg de sneetjes geitenkaas bovenop de toastjes en haal de toastjes uit de pan van zodra de geitenkaas begint te smelten
- Werk ze af met de stukjes walnoot en appel
- Smakelijk!