- 2 wortelen
- 2 paprika's
- 1 courgette
- 300 gr pastaschelpjes
- 2 kipfilets
- 1 blik Knor tomaten roomsoep
- Geraspte kaas
- Kleine mozzarella bolletjes
- Verse Basilicum blaadjes
Rasp de wortelen en snijd ze in dunne blokjes
Snijd de courgette en de paprika's ook in fijne stukjes
Zet een grote pan op het vuur met wat olijfolie en bak de groentjes hierin
Snijd de kipfilets in dunne blokjes en voeg toe aan de groenten
Zet ondertussen een pot op het vuur met wat zout en kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking
Voeg de Knorr tomatensoep toe aan de kip en de groentjes en roer goed. Kruid naar smaak af met peper en zout.
Giet de pasta af en voeg de pastaschelpjes toe onder de saus
Stort alles nu in een ovenschaal, leg de mozzarella bolletjes verdeeld over de ovenschaal en bedek alles nu met de geraspte kaas. Schuif nog een kleine 10 minuten in de oven op 180° ( grillstand) voor een heerlijk kaaskorstje.