- 1 ajuin
- 3 teentjes look
- 1 bakje tomaatjes
- 1 bakje zongedroogde tomaatjes
- 3 handjes Baby Spinazie
- 2 kipfilets
- 25 cl room
- 1 blokje kippenbouillon
- Verse Basilicum
- 2 eetlepels Parmezaan poeder
- Parmezaan schilfers voor de afwerking
- 200 gr volkoren pasta
- Italiaanse kruiden
Zet een hoge pot met water op het vuur en laat koken. Kook nadien de pasta gaar zoals aangegeven op de verpakking.
Snijd de kipfilets doormidden en bak deze goudbruin in een pan verhit met wat olijfolie. Kruid af met de Italiaanse kruiden.
Zet een aparte pan op het vuur en fruit de fijngemalen ajuin en de look aan in wat olijfolie
Snijd de tomaatjes in kleine stukjes en voeg deze toe aan de pan
Roer goed en voeg dan de room toe samen met het bouillon blokje.
Voeg dan de baby spinazie toe en laat slinken in de warme room
Voeg het Parmezaanpoeder toe en kruid naar smaak af met peper & zout
Leg de kipfilets nog enkele minuutjes mee in de hete saus en serveer samen met de pasta met wat verse Basilicum & Parmezaan schilfers
Smakelijk!