Het perfecte aperitiefhapje ; Stokbrood met roosjes

Porties 8 broodjes

Ingrediënten

  • Balsamico crème
  • 8 basilicum blaadjes
  • 1 komkommer
  • 4 aardbeien
  • 8 stukken grof gesneden ciabatta/stokbrood
  • Philadelphia smeerkaas

Instructies 

  • Snijd de stukken stokbrood en leg deze kort in de oven zodat ze krokant zijn. ( 2-3 minuutjes op 180°)
  • Laat ze even afkoelen en besmeer ze met de smeerkaas
  • Je snijd een lang smal stukje uit de komkommer ( zo 8 keer), dat dient als het lichaam van het roosje
  • Snijd de aardbeien doormidden ( in de lengte), verwijder het kroontje en snijd uit elk stukje aardbei een klein driehoekje zodat je de vorm van een roosje krijgt. Je zal waarschijnlijk nog een stukje aardbei in de lengte moeten afsnijden, anders gaat de aardbei wat te dik zijn om op je broodje te leggen.
  • Maak mooie bloemblaadjes met de Basilicum blaadjes en werk af met de Balsamico crème.
What do you think of this post?
  • Awesome (0)
  • Interesting (0)
  • Useful (0)
  • Boring (0)
  • Sucks (0)

Write A Comment

Rating recept




Pin It