Voor de gehaktballetjes :
- 400 gr gemengd gehakt
- Peper & zout
- 2 eetlepels Garam Masala
Voor de Saus :
- 400 ml passata
- 250 ml room
- 150 gr kerstomaatjes
- 2 handjes spinazie
- 2 stengels Lente ui (fijngesneden)
- 3 à 4 eetlepels Garam Masala
- Peper & Zout
- 1 eetlepel Paprika poeder
- 0,5 theelepel Chili poeder
- 2 Ajuinen
- 3 teentjes look
Voor de Saus :
Mix de ajuin en de look fijn en fruit deze wat aan in een pan met een scheutje olijfolie
Voeg dan de kerstomaten toe samen met de lente ui en de kruiden
Nadien voeg je de passata toe en de room en laat je het geheel even pruttelen
Voeg dan de spinazie toe en kruid goed af naar smaak met peper en zout
De smaak van de saus hangt echt af van een goede kruiding, dus proef zeker of er nog iets extra kan worden toegevoegd