Pasta Pesto met kip

Porties 2 personen
Mijn favoriete pasta, die heel mijn leven al op nr.1 gestaan heeft, is spaghetti.  Niets of niemand kan dat ooit veranderen! Maar aangezien ik een echte pasta-liefhebber ben, heb ik natuurlijk nog andere toppertjes op mijn lijstje staan. Deze Pasta Pesto met véél pijnboompitjes bijvoorbeeld!  

Ingrediënten

  • 250-300 gr Linguine pasta
  • 2 kipfilets
  • 1 handje pijnboompitten
  • 2 eetlepels pesto
  • 2 dl room
  • Verse Parmezaan
  • Zongedroogde tomaten
  • Basilicum blaadjes voor de afwerking

Instructies 

  • Snijd de kipfilets in kleine stukjes en bak de kip op een matig vuurtje in wat olijfolie. Kruid af met peper en zout
  • Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking. ( Ik doe ook steeds een bouillonblokje of 2 in het water speciaal voor pasta, dit geeft echt wel een meerwaarde aan de smaak)
  • Meng de room met de pesto en warm deze in een steelpannetje op. Kruid af met peper en zout
  • Rooster de pijnboompitjes een paar minuten in een apart pannetje zonder vetstof. Meng dan de pasta met de room en de kip samen.
  • Verdeel over de bordjes en werk af met pijnboompitjes, zongedroogde tomaten en verse basilicum
  • Rasp als laatste wat verse Parmezaan over de pasta en klaar is kees!
What do you think of this post?
  • Awesome (0)
  • Interesting (0)
  • Useful (0)
  • Boring (0)
  • Sucks (0)

Write A Comment

Rating recept




Pin It