Zalm met tomaatjes, feta en zwarte olijven in de oven.

Porties 4 personen
YAY voor makkelijke en lekkere gerechtjes! Ik ben echt fan van ovenschoteltjes want ze zijn zo makkelijk te maken en je hebt (meestal) niet veel afwas.  
De combinatie van de zalm met de feta is echtgoddelijk als je het mij vraagt! 

Equipment

  • 4 ovenschaaltjes

Ingrediënten

  • 4 mooie stukken verse zalm
  • 6 teentjes look
  • Tijm
  • 4 tomaten
  • 1 blik zwarte olijven zonder put
  • 150 gr Feta
  • Olijfolie

Instructies 

  • Vet elk ovenschaaltje in met wat olijfolie en pers per kommetje een teentje look uit. Met behulp van een borsteltje verspreid je de look over het kommetje
  • Neem een apart schaaltje en meng hierin wat tijm, 2 teentjes look en enkele lepels olijfolie
  • Roer de olijven nu door het mengsel. Snijd ondertussen de tomaten in kleine schijfjes
  • Leg het stuk zalm in het midden van het schaaltje en kruid af met peper, zout en wat tijm.
  • Aan de ene kant van de zalm leg je de olijfjes en aan de andere kant leg je de plakjes tomaat
  • Verkruimel nu de feta over de kommetjes en schuif ze in de oven voor +/- 18 minuten op 180°
What do you think of this post?
  • Awesome (0)
  • Interesting (0)
  • Useful (0)
  • Boring (0)
  • Sucks (0)

Write A Comment

Rating recept




Pin It