Mini wraps gevuld met gehakt, taco kruiden, paprika's en rijst. Is it Aperitief o'clock already?
Deze hapjes zijn een beetje nostalgie naar de tijd dat ik nog thuis woonde. De kookkriebels begonnen toen net toe te slaan en ik maakte vaker en vaker hapjes voor de familie.Deze mini wrapjes waren er 1 van & ik besloot ze na al die jaren nog eens te maken! Het bieslook strikje serveert wel mooi & ze zijn SUPER easy en SUPER lekker gewoon!
Ingrediënten
- 10 kleine wraps
- 250 gr gehakt
- 1 zakje Taco kruiden
- 1 zakje rijst
- 1 pasta bouillon blokje
- 2 paprika's
- Zoetzure saus
- Bieslook (je hebt wel grote stengeltjes nodig om de knoopjes te maken)
Instructies
- Bak het gehakt goudbruin en voeg de taco kruiden toe. Kruid af met peper & zout
- Snij de paprika's in kleine stukjes en bak deze even apart in een klein pannetje
- Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking en giet af
- Zet de wraps even een minuutje in de micro golfoven, dan plooien ze makkelijker
- Leg dan een lepeltje rijst aan de linkerkant van de wrap
- Hierboven leg je een lepeltje gehakt en hierover wat paprika stukjes.
- Werk af met zoetzure saus en rol de wrap strak op
- Neem je bieslook stengeltjes en maak een knoopje rond de wraps
- Smakelijk!