Wentelteefjes met kaneel & appeltjes. Perfect breakfast
Ingrediënten
- 8 sneden brood
- 2 appels
- 1 theelepel kaneel
- 2 eetlepels suiker
- 100 ml melk
- 1 ei
- scheutje water
Instructies
- Schil de appels en snijd de appels in kleine blokjes
- Zet een kookpot op het vuur en doe hier de appel blokjes in, samen met 1 eetlepel suiker, een halve theelepel kaneel en een scheutje water
- Laat dit nu een ruime 10 minuutjes pruttelen. (voeg een beetje water toe indien nodig)
- Klop het ei los in de melk en giet dit mengsel in een diep bord
- Snijd de korstjes van het toastbrood en haal het brood nu door het eiermengsel
- Smelt wat boter in een pan en bak de snede broodgoudbruin
- Op een apart bord leg je de overige suiker en de kaneel en meng door elkaar
- Na het bakken van de snede brood haal je ze nog even door het suiker/eier mengsel
- Serveer het brood dan met de appeltjes en wat bloemsuiker
- Smakelijk!