- 2 vellen bladerdeeg
- 4 sneetjes spek
- 2 snede kaas naar keuze
- 6 zongedroogde tomaatjes
- enkele blaadjes basilicum
- 2 Burrata bollen
- Rucola salade voor de afwerking
- Pesto
Leg het bladerdeeg op het wafelijzer en snijd met een mes het bladerdeeg uit rond de bakranden van het wafelijzer. De bedoeling is dat het bladerdeeg dezelfde dikte en breedte heeft als het bakoppervlak, zo past het er mooi op. Snijd dus 4 vormpjes uit voor 2 wafels.
Bak het spek in wat boter aan en laat even afkoelen
Zorg dat de kaas iets kleiner gesneden is dan de oppervlakte van het bladerdeeg zodat je nog wat van de randen vrijlaat
Leg dan de kaas op een stuk bladerdeeg, hierover 2 sneetjes spek, de zongedroogde tomaatjes en enkele basilicum blaadjes
Leg het andere stuk bladerdeeg hierboven op en druk stevig aan. Herhaal dit voor de 2de wafel.
Vet het wafelijzer wat in en bak de wafels mooi goudbruin
Serveer met de Burrata, een beetje pesto en de rucola
Smakelijk!