Voor de croques :
- 24 sneden (toast) brood (2 volledige croques per persoon)
- 12 sneden kaas naar keuze
- 12 sneden hesp
Voor de Spaghettisaus ( Ik maak altijd wat meer om wat in te vriezen)
- 1 kg gemengd gehakt
- 1 ajuin
- 3 teentjes look
- 3 grote wortelen
- 3 paprika's
- 2 flessen Basilicum passata
- 200 ml rode wijn
- 3,4 eetlepels Oregano kruiden
- 3,4 eetlepels Basilicum kruiden
Voor de Spaghettisaus :
Fruit de fijngesneden ajuin en de look aan in wat olijfolie op een matig vuurtje ( Zorg dat je een ruime pot neemt)
Doe het gehakt erbij, kruid al wat af met peper en zout, en bak het mooi goudbruin
Snijd de wortelen en de paprika in fijne blokjes en voeg toe aan het gehakt
Voeg dan de rode wijn toe en laat het verdampen op een hoger vuurtje. Blijf zeker af en toe roeren zodat het niet aanbakt
Voeg dan de passata toe en laat het geheel op een laag vuurtje goed inkoken
Kruid af met oregano, basilicum, peper & zout.