- 4 ronde courgettes
- 3 à 4 teentjes look (ja, ik eet graag look : ))
- 800 gr tomatenblokjes
- 3 kipfilets
- 1 bol mozarella
- 1 broccoli
- een handvol pijnboompitjes
- Enkele eetlepels Oregano
- 250 gr mascarpone
Snijd het hoedje van de courgettes en hol ze uit met behulp van een theelepeltje en zet even opzij
Neem een ovenschaal en vet deze wat in met olijfolie
Je kan de kip 20 minuutjes in de oven op 180° zetten ( in kleine reepjes gesneden) of je kan de kip ( al in kleine blokjes gesneden) bakken in de pan met wat olijfolie
Snipper dan de ajuin en de look fijn
Zet een pan op het vuur met een beetje olijfolie en fruit hierin de ajuin en de look
Voeg dan de tomatenblokjes toe en laat even sudderen
Doe de mascarpone erbij en laat de saus op een laag vuurtje even staan
Voeg de kippenblokjes toe aan de saus
Kruid het geheel af naar smaak met peper en zout en voeg ook de oregano toe.
Neem de courgettes erbij en vul ze alle 4 met het tomaten-mascarpone mengsel
Leg op elke courgette een schijfje mozarella
Zet ze alle 4 in een vuurvaste schotel en schuif ze in de oven voor 20 minuten op 180°
De broccoli snijd je ondertussen in kleine fijne roosjes.
Wok ze 10 minuutjes in de wokpan met een beetje olijfolie
Serveer het geheel met extra mozarella en wat pijnboompitjes