- 2 ciabatta broodjes (afbakbroodjes)
- 0,5 appel
- Enkele reepjes dun ontbijtspek
- Rucola
- Brie
- Enkele walnoten grof gehakt
- Honing
Snijd de ciabatta broodjes open en bak ze al een beetje af in de oven. Een dikke 5 minuten is voldoende, ze moeten nadien nog even terug in de oven.
Bak het spek met wat boter in een pan
Besmeer de onderzijde van de broodjes rijkelijk met het vet uit de pan
Snijd de appel in dunne schijfjes en bak deze in dezelfde pan als het spek
Beleg de ciabatta broodjes met de reepjes spek en daarbovenop de sneetjes appel
Snijd de Brie in dikke plakken en leg deze bovenop de appeltjes
Zet de broodjes nu terug in de oven voor een 10 tal minuutjes. Ik heb de bovenzijde van de broodjes er enkele de laatste minuten mee terug ingezet, anders worden ze te krokant gebakken.
Haal de broodjes uit de oven en werk af met de rucola, de noten en de honing
Smakelijk!