- 4 zakjes Parelcouscous (4 x 75 gram)
- 4 grote eetlepels Pesto
- Zongedroogde tomaten ( bakje)
- 2 handjes baby spinazie
- Parmezaan schilfers
- 2 handjes ongezouten cashewnoten
- 3 Kipfilets
Kook de parelcouscous zoals aangegeven op de verpakking. Ik doe altijd een bouillon blokje mee in het kookwater voor extra smaak.
Snijd de kipfilets in kleine blokjes en bak deze goudbruin.
Laat de parelcouscous uitlekken en snijd dan de zakjes open in een ruime pot.
Voeg enkele eetlepels olijfolie toe, samen met de pesto. Kruid af naar smaak met peper & zout.
Voeg dan de kippenblokjes toe, samen met de zongedroogde tomaatjes.
Snijd de cashewnoten in grove stukken en wok deze even in een pan zonder vetstof.
Werk de bordjes af met de parmezaan en de cashewnoten.
Smakelijk!