- 250 gr (magere) Griekse yoghurt
- 40 gr poedersuiker
- 1 eetlepel Passoa
- 2 eetrijpe mango's
- Pistachenoten (grof gesneden)
- 200 ml slagroom
- +/- 10 petit beurre koekjes
Zeef de poedersuiker en meng deze met de yoghurt
Klop de room half stijf en meng deze onder de yoghurt
Plet de koekjes ( ik doe ze in een klein diepvrieszakje en rol er dan met een glazen fles over).
Het vruchtvlees van 1 mango ga je met de Passoa pureren tot een heerlijke coulis.
Snijd het vruchtvlees van de overige mango in kleine stukjes en indien gewenst kan je extra figuurtjes uit het vruchtvlees drukken voor de afwerking
Neem de kommetjes en leg op de bodem wat verkruimelde koekjes
hierover komt een laagje yoghurt
Dan komt een laagje coulis en wat mango blokjes. Herhaal de laagjes tot het kommetje gevuld is en werk af met de figuurtjes mango en de pistachenoten.
Smakelijk!