Geroosterd notenbrood met guacomole, walnoten, agave siroop en geitenkaas

Porties 4

Equipment

  • Spuitzak
  • Gekarteld spuitmondje

Ingrediënten

  • Een ongesneden noten/rozijnenbrood (Hier snijd je zelf iets dikkere sneden af)
  • Een bakje guacomole (Je kan dit uiteraard ook zelf maken)
  • Granaatappelpitjes
  • 1 handje walnoten (grof gesneden)
  • Agave siroop
  • 150 gr Pure geitenkaas van Chavroux
  • 2 eetlepels zure room
  • sap van een halve limoen

Instructies 

  • Leg de sneden brood even in de airfryer of broodrooster
  • Wanneer ze krokant zijn haal je ze eruit en laat kort afkoelen
  • Besmeer met de guacomole en strooi er wat granaatappelpitjes over en stukjes walnoot
  • Sprenkel er wat agave siroop over
  • Om de geitenkaascrème te maken doe je de chavroux in een mengkommetje samen met de zure room. Roer er even goed doorheen met een vork en sprenkel er dan wat limoensap over. Kruid af met peper en zout en doe het in een spuitzak
  • Spuit mooie toefjes op de toastjes and they are ready to serve!
  • Smakelijk !
  • Dit is stiekem alvast 1 van mijn lievelings lunch gerechtjes!
What do you think of this post?
  • Awesome (0)
  • Interesting (0)
  • Useful (0)
  • Boring (0)
  • Sucks (0)

Write A Comment

Rating recept




Pin It