- 400 gr kippengehakt
- 2 wortels (in fijne blokjes gesneden)
- 150 gr Boursin (Ik gebruikte onctueux zacht & romig)
- 400 gr spaghetti
- 3 teentjes look
- 1 ajuin
- 2 teelepels tijm
- 1 potje tomatenpuree (70 gr)
- 1 blik tomatenblokjes (400 gr)
Versnipper de ajuin samen met de look
Verhit een ruime hapjes pan op het vuur met een beetje olijfolie en fruit hier de ajuin en de look in aan
Voeg dan het kippengehakt toe samen met de tijm en bak dit mooi goudbruin. ( Plet regelmatig met je vork zodat je kleine stukjes gehakt krijgt)
Voeg dan de stukjes wortel toe en laat even pruttelen op het vuur
Voeg dan de tomatenpuree toe samen met de tomatenblokjes.
Als laatste voeg je de Boursin toe en kruid je af naar smaak met peper & zout.
Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking en giet af
Serveer direct met de warme romige saus!
Smakelijk!