Héérlijk romige spaghetti met kippengehakt & zachte Boursin

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 400 gr kippengehakt
  • 2 wortels (in fijne blokjes gesneden)
  • 150 gr Boursin (Ik gebruikte onctueux zacht & romig)
  • 400 gr spaghetti
  • 3 teentjes look
  • 1 ajuin
  • 2 teelepels tijm
  • 1 potje tomatenpuree (70 gr)
  • 1 blik tomatenblokjes (400 gr)

Instructies 

  • Versnipper de ajuin samen met de look
  • Verhit een ruime hapjes pan op het vuur met een beetje olijfolie en fruit hier de ajuin en de look in aan
  • Voeg dan het kippengehakt toe samen met de tijm en bak dit mooi goudbruin. ( Plet regelmatig met je vork zodat je kleine stukjes gehakt krijgt)
  • Voeg dan de stukjes wortel toe en laat even pruttelen op het vuur
  • Voeg dan de tomatenpuree toe samen met de tomatenblokjes.
  • Als laatste voeg je de Boursin toe en kruid je af naar smaak met peper & zout.
  • Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking en giet af
  • Serveer direct met de warme romige saus!
  • Smakelijk!
What do you think of this post?
  • Awesome (0)
  • Interesting (0)
  • Useful (0)
  • Boring (0)
  • Sucks (0)

Write A Comment

Rating recept




Pin It