Om de zalmkorst te maken doe je de pesto en de Panco samen met 1 eetlepel Parmezaan in een kommetje en meng je alles door elkaar
Kruid wat af met peper en zout
Neem een ovenschaal en vet deze in met wat olijfolie en leg hier de stukken zalm naast elkaar in
Leg een goed laagje van je pesto mengeling op de stukken zalm en smeer mooi uit. Druk er overal wat pijnboompitjes in
De zalm mag ( afhankelijk van de dikte) 15- 20 minuutjes op 180 ° graden in de oven.
Je hebt ongeveer dezelfde tijd nodig om de risotto rijst te maken!
Zet een pot met wat olijfolie op het vuur en voeg hier de risotto rijst aan toe. Roer goed gedurende 2 minuten
Neem 750 ml water en voeg hier de 2 bouillon blokjes aan toe. Dit ga je nu geleidelijk over de rijst moeten gieten gedurende 15-20 minuten.
Je moet er elke keer voor zorgen dat de bouillon volledig opgenomen is door de rijst.
Wanneer de risotto gaar is, voeg je nog 2 eetlepels Parmezaan toe.
Werk de bordjes af met de risotto, de zalm en daarbovenop nog enkele zongedroogde tomaatjes
Smakelijk!